Дитяча лікарня в Олександрії – переповнена пацієнтами

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Інфекційне відділення Олександрівської дитячої лікарні переповнене пацієнтами. Про це “Мої Олександрії” повідомляють місцеві жителі.

За словами бабусі дитини, яка звернулася до “Моєї Олександрії”, у дітей спостерігаються симптоми, схожі з отруєнням – нудота, пронос, блювота. Жінка стурбована ситуацією.

Інформацію підтвердила начальник міського управління охорони здоров’я Тетяна Темник сьогодні, 1 березня. За її словами, описана ситуація правдива. Симптоми пов’язані з простудними захворюваннями.

“Це прояв ГРВІ. Є абдомінальний синдром. Це не отруєння. Просто зараз так протікає грип, що на тлі високої температури йдуть симптоми, характерні для шлунково-кишкових захворювань. Це дійсно є зараз і справді на ліжках лікується 80 осіб”, – сказала Темник .

Керівник припустила, що Олександрія стоїть на порозі другої хвилі грипу.

“За інформацією СЕС, дійсно, йде друга хвиля зростання захворюваності на грип. Епідпоріг ми не перевищуємо поки, але побачити ситуацію цього тижня зможемо в п’ятницю. Поки у нас інформація станом на минулий тиждень”, – додала Темник.

Нагадаємо, під час першої хвилі грипу олександрійські школярі провели на карантині три тижні.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар