Кіровоградські бійці спецпідрозділу «Фантом» повернулися додому з АТО

Троє бійців спеціального підрозділу ДФС «Фантом», що виконували завдання у зоні проведення АТО, повернулася до рідних домівок. Більше чотирьох місяців офіцери податкової міліції Кіровоградщини несли службу на території Луганської області. Про це повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області.

Бійці спецпідрозділу „Фантом” здійснюють контроль за переміщенням осіб, протидіють незаконному переміщенню товарів через лінію розмежування між Україною та тимчасово окупованими територіями у Донецькій та Луганській областях. Податкові міліціонери спільно з співробітниками інших правоохоронних органів викривають фінансові злочини в зоні АТО та протидіють тероризму.

З вітальним словом до офіцерів звернулася в.о. начальника ГУ ДФС у області Тетяна Гавренкова.

Від всього Головного управління ДФС у Кіровоградській області, керівництва та колективу хочу виразити особливі слова вдячності саме вам, тим хто в такий час добровільно став на захист Батьківщини, хто з честю виконав обов’язок по захисту української землі від терористичних загроз. Вітаю вас хлопці із поверненням додому живими і здоровими,” – зазначила вона.

Про місію з якою вирушали на захист України та виконання поставлених завдань, хвилювання і радість за те, що із найбільш небезпечної точки країни усі повернулися додому, говорив і перший заступник начальника ГУ ДФС в області, який відповідає за роботу податкової міліції – Дмитро Афонін.

Зі словами вдячності, зазначивши, що наші колеги є нашою гордістю та честю, до привітань також приєднався і перший заступник начальника обласного відомства Олег Лічман.

Бійці отримали заслужені Подяки від керівництва та квіти.

Подякували всім за підтримку, яку вони відчували протягом всього перебування на Сході країни і самі бойові офіцери. Після короткої відпустки усі вони повернуться до несення служби в оперативних підрозділах ДФС у Кіровоградській області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар