20 лютого Кіровоградщина попрощається з двома воїнами АТО

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У суботу, 20 лютого, Кіровоградщина попрощається з двома воїнами, які загинули в АТО – Олексієм Лисенком і Вадимом Танським.

Мешканці Петрово проведуть в останню путь свого земляка Олексія Лисенка (1992 р.н.), який 17 лютого підірвався на міні. Хлопець служив у 20-му окремому мотопіхтному батальйоні 93-ої бригади, військова частина Польова пошта В2231 (Дніпропетровської області).

Жителі села Надлак Новоархангельського району попрощаються з солдатом Вадимом Танським (1989 р.н.), який загинув на Донеччині 15 лютого від вогнепального поранення. Чоловік ніс службу при  військовій частині Польова пошта В6266 (Запорізька область), де дислокується 37-й окремий мотопіхотний батальйон 56-ї бригади ЗСУ.

Також 17 лютого у зоні АТО підірвався на розтяжці ще один боєць з Кіровоградщини. Як повідомляє Златопіль, йдеться про мешканця Ганно-Требинівської сільради Устинівського району Кіровоградської області. За наявною інформацією, бійця уже прооперували в Дніпропетровську. Ще одну операцію йому мають зробити в Харкові.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар