На Кіровоградщині поховали бійця, якого в зоні АТО зарізали ножем “свої” (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Причиною смерті 22-річного учасника АТО з Олександрії Ігоря Константінова став ножовий удар в серце, нанесений бійцем з іншої роти. Про це розповіли однополчани загиблого на похоронах сьогодні, 27 січня.

Повідомляє “Моя Олександрія”

“Він на посту стояв, на охороні намети. Там озброєння було й інше. Така дурна безглузда смерть. На нього напали, коли він охороняв, – говорить олександрієць, учасник АТО Микола Воробченко. – Але не з його роти, а з нашого батальйону. З іншої роти на нього напав, і так от “.

“Немає причин, немає пояснень, немає мотиву, – продовжує Воробченко. – У тому-то й річ. Нелюдяність, шизофренія, я не знаю, як це назвати. Ну, немає пояснень того, що трапилося. Допомогу почали надавати буквально через хвилину, навіть і раніше. Відразу. Просто поранення вийшло несумісне з життям, на жаль. Безглуздість. Тобто, ні конфліктної ситуації, нічого не було. Та він (Константінов – авт.) взагалі був неконфліктна людина – непитущий, не вживав наркотичних, психотропних речовин. Абсолютно адекватний, життєрадісний. А той – неадекватний. Треба сказати військкоматам “спасибі”, що закликають таких, аби набрати кількість “.

Константінов народився 23 вересня 1993 року. У молодших класах вчився в школі №9, потім – №15. Закінчив Олександрійський політехнічний коледж, після чого пішов у армію. Автор і виконавець пісень в стилі реп, учасник реп-клубу при БК “Світлопільський”, член поетичного клубу “Джерело”.

14 лютого 2014 уклав контракт як механік-водій БМП. З квітня 2014 перебував у зоні АТО. Брав Слов’янськ, брав участь у Іловайських подіях, останнє місце дислокації – Попасна. За словами родичів і товаришів по службі, Ігор за роки війни не отримав жодної подряпини, і ось, 23 січня загинув. Вбивця заарештований, йде розслідування.

Активісти громадської організації “Козацький звичай” згадують Константінова як члена козацького братства, активного учасника козацького руху. Торік Константінов написав звернення до олександрійців з проханням зберегти Козацьку Січ.

Прощання із загиблим відбулося в БК “Світлопільський”. Ігоря проводжали мати Тетяна, вітчим Володимир, молодший брат Олег, дядько Максим, інші родичі та знайомі. Бійця поховали на центральному кладовищі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар