Російські ЗМІ «пророкують» референдум у Кіровограді

Протестні настрої серед жителів Кіровограду викликали резонанс серед окремих російських ЗМІ. Останні вже почали жваво прогнозувати нестабільність у регіоні та проведення у місті так званого «референдуму». За ситуацією слідкують кіровоградські журналісти. Про це повідомляє «Преса України».

Російський сайт, у традиційній для ЗМІ РФ манері, повідомляє про майбутній референдум. Як стверджують російські медійники, до міфічного голосування причетні представники «Правого сектору» та ГО «Свобода». При  цьому російське видання не надає жодних фактів, по суті.

Як відомо, у Кіровограді й справді існують певні непорозуміння між жителями міста. Один із найбільших обласних центрів, в рамках закону про декомунізацію, хочуть перейменувати на Інгульськ. Поки керівництво міста та області обдумує окремі юридичні нюанси. Як відомо, для цього Кіровоградська міська рада та голова обласної ради Олександр Чорноіваненко попросили парламентарів про відстрочку.

Нагадаємо, місцеві депутати не хочуть перейменування посилаючись при цьому на думку місцевих жителів. Люди нібито не хочуть жодних змін.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар