Кіровоград: хто не пройшов перевірку “таємного радника”?

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Не всі громадські організації Кіровоградщини, які повідомили, що надають допомогу вимушеним переселенцям, дійсно це роблять.

Про результати моніторингу розповіла радник Міністерства соціальної політики у Кіровоградській області Світлана Томашевська, – передає кореспондент Першої електронної.

Так, за її словами, результати телефонного обдзвону показали, що завжди готові надати посильну допомогу одягом волонтери Дому Молитви. “Ми звертались до цієї громадської організації 4 рази: телефонували різні люди з різних номерів. Щоразу у нас цікавились про потреби і запрошували прийти, щоб отримати допомогу”, – розповідає Світлана Томашевська.

Благодійна громадська організація «Милосердний самарянин» на дзвінки протягом чотирьох днів не відповідала.

У ГО «Перемога» заявлений на сайті Кіровоградської ОДА номер телефону не обслуговується.

У «Армії Спасіння» повідомили, що вони допомагають лише двомстам переселенцям, які є у їхньому списку. “Нікого нового вони на обслуговування не беруть. Хіба що, коли з їх списку хтось вибуде. Список, за словами волонтера, стабільний вже протягом 9-ти місяців”, – каже радник Міністерства.

У Червоному Хресті один з заявлених номерів не обслуговується, а за іншим порадили звернутися за допомогою в Штаб соціальної підтримки переселенців при ОДА.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар