176 військових Кіровоградщини отримали нагороди “За мужність та відвагу” (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 3 грудня, у Кіровограді напередодні 24-ї річниці утворення Збройних Сил України відважним військовослужбовцям вручили нагороди від військового комісаріату, ОДА та облради.

“Патріотизм, мужність та самовідданість військових доведена на полях бойових зіткнень із ворогами нашої держави. Легендарний Третій окремий полк спеціального призначення з перших днів війни захищав суверенітет та територіальну цілісність держави. 17-й, 34-й, 42-й, 149-й мотопіхотні батальйони, 57-ма мотопіхотна бригада – гаранти нашої безпеки, котрі з самовідданістю захищають Україну та Кіровоградщину сьогодні”, – зазначив військовий комісар Кіровоградського обласного військового комісаріату Ярослав Кучер.

З метою заохочення особового складу військових частин та установ Кіровоградського гарнізону за сумлінне виконання військового та службового обов’язку, високі особисті показники у службовій діяльності, зразкову військову та трудову дисципліну та з нагоди 24-ї річниці Збройних Сил України нагородили більше півсотні кіровоградських військових.

Окрім того, 176 військових, які служили в АТО, отримали нагороди від Кіровоградської ОДА та облради “За мужність та відвагу”: “За особисту мужність та героїзм, виявлені під час захисту суверенітету та територіальної цілісності Украни під час АТО в Донецькій та Луганській областях та  з нагоди 24-ї річниці утворення Збройних Сил України”.

Більше фото тут

Поширити:

Залишити коментар:

коментар