Мафія клану “Національна лотерея” повернулася на Кіровоградщину (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

В Олександрії знову з’явилися гральні салони під вивіскою “Національна лотерея”.

Пише Моя Олександрія

Дві установи відкрилися на площі Леніна, 10 (навпроти музею і біля музичної школи) і одне – на проспекті Леніна, 4. Втім, не виключено, що в місті їх більше.

Судячи з реклами, в салонах проводяться лотереї “Фаворит спорт” і “Золотий кубок” з використанням електронної системи прийняття ставок. Тобто, встановлені комп’ютерні монітори з пультами, гра проходить в режимі реального часу.

Насторожує і те, що графік роботи двох салонів цілодобовий – з 00:00 до 24:00 (біля музичної школи графік відсутня). Якщо салони призначені для придбання лотерей, то виникає питання: у чому необхідність займатися цим видом діяльності вночі.

Мер міста Степан Цапюк заявив, що про існування салонів начувся і вже передав лист в міську поліцію з проханням розібратися, а якщо є порушення – закрити.

“У зв’язку з тим, що виконавчим комітетом Олександрійської міської ради дозволу на цілодобовий режим роботи і на розміщення установи розіграшу національної лотереї не видавались, а підприємства почали свою діяльність самостійно, без будь-якого узгодження, в Олександрійський міський відділ поліції Головного управління національної поліції в Кіровоградської області направлено відповідний лист про перевірку законності роботи вказаний ігрових установ, а в разі виявлення порушень – їх закриття “, – відповів міський голова на інформаційний запит.

Нагадаємо, в 2009 році Верховна Рада України прийняла закон “Про заборону грального бізнесу”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар