Кіровоградські студенти отримали стипендію від народного депутата (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Визначилась трійка студентів Кіровоградського національного технічного університету, які отримуватимуть іменну стипендію випускника нашого навчального закладу, народного депутата України Станіслава Березкіна.

Ця стипендія була започаткована в минулому навчальному році. Вона призначається трьом студентам КНТУ третього-п’ятого курсів, які відзначилися особливими успіхами у навчанні та науковій роботі. Претенденти на іменну стипендію народного депутата Станіслава Березкіна повинні мати середній бал сесії за попередній семестр «5» та середній бал за весь період навчання не нижче «4». Також претендент на стипендію повинен брати участь у громадському житті університету, бути призером університетських турів олімпіад з окремих предметів. Наявність друкованих робіт, заявок або патентів України на винахід і корисну модель (для агропромислового і технічного блоку) є суттєвою перевагою.

Конкурсний відбір претендентів здійснюється в межах трьох блоків, що визначаються напрямами підготовки студентів: технічний, економічний, агропромисловий.

За підсумками проведеного конкурсу, іменну стипендію народного депутата України Станіслава Березкіна, отримають студенти КНТУ:

Марія Париська, група БП 13 (технічний блок);
Тетяна Чепа, група ДІ 12 (економічний блок);
Мирослава Герман, група АГ 12м (агропромисловий блок).

«Мені дуже приємно, що у Кіровоградському національному технічному університеті, у моєму рідному вузі, навчаються такі талановиті студенти, – зазначив народний депутат України Станіслав Березкін. – Для мене важливо зробити власний внесок у розвиток нашої області, у майбутні успіхи Кіровоградщини, незважаючи на проблеми та війну в Україні. Я переконаний, що інвестиції у студентів технічного університету – важливі та почесні. Вони обов’язково принесуть свої плоди. Вітаю переможців і сподіваюсь, що стипендіати стануть відомими людьми та прославлятимуть нашу область. Зі свого досвіду знаю, що досягти успіху можна лише титанічною працею. Бажаю студентам бути успішними та реалізувати власні мрії!».

На фото: цьогорічні стипендіати разом з помічником народного депутата України Станіслава Березкіна Іриною Малик.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар