У Новій Празі запрацювала друга черга дитсадка «Сонечко» (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора,  23 жовтня, у  дитячому садочку «Сонечко», що у Новій Празі відкрили другу чергу, яка з 1 листопада зможе прийняти до своїх стін ще 25 малюків. Планується також підвозити дітей до виховного закладу.

Дитсадок «Сонечко» відновили півроку тому. Після капітального ремонту, у будівлі дошкільної установи запрацювала одна група розрахована на 25 маленьких вихованців.

У цей святковий, радісний для всієї громади селища і найменших його жителів день, до «Сонечка» завітало чимало знаних гостей: голова Олександрійської РДА Андрій Коломійцев, селищний голова Ольга Горбенко, начальник районного відділу освіти Ольга Коріненко, керівник ПАТ «Шарівське» Віктор Кузьменко та інші гості. Усі вони щиро вітали дошкільнят та їхніх батьків з цією важливою, в житті громади, подією.

«Селище велике. Народжуваність зростає і бажаючих привести свою дитину до «Сонечка» більшає, – говорить Ольга Горбенко, селищний голова. – Тому рішенням ради, за підтримки небайдужих односельців, спонсорів та районної влади нам вдалося втілити в життя ще одну заповітну мрію, і відкрити додаткову групу для дітей. Відтак, садочок зможе відвідувати до 50 малюків».

Аби діткам було комфортно, приміщення якісно відремонтували. Тут розмістились затишна ігрова кімната, спальня та роздягальня. Виконано великий об’єм робіт. У цілому, фінансування надходило з місцевого бюджету. Але затишок та комфорт у приміщеннях нової групи допомогли створити й благодійники, й районна влада.

Символічну стрічку перерізали Андрій Коломійцев та Ольга Горбенко, запросивши до нової групи дітвору, батьків та гостей.

Після офіційної частини, від гостей дітли отримали велику кількість подарунків, серед яких були не лише дитячі іграшки, а й солодощі. Приємно здивована малеча, на знак вдячності, подарувала своїм благодійникам невеликі зворушливі виступи.

Наталія Луценко для Першої електронної

Поширити:

Залишити коментар:

коментар