Кропивницькі сапери отримали міжнародну технічну та благодійну допомогу (ФОТО)

В рамках міжнародної технічної допомоги за Програмою розвитку ООН в Україні днями до Кропивницького надійшов черговий вантаж. Цього разу він містив обладнання для модернізації роботи піротехніків.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу ГУ ДСНС у Кіровоградській області.

В межах проєкту “Протимінна діяльність в Україні” фахівці частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування отримали 10 металодетекторів з великою пошуковою головкою (в комплекті з частинами) та 4 електричні підривні машинки.

Проєкт “Сприяння безпеці людей в Україні через багатовимірну кризу, спричинену війною” поповнив матеріально-технічну базу піротехнічного підрозділу  топографічними приладами та інструментами, зокрема лазерними далекомірами, вимірювачами опору, компасами та біноклями, а ще комплектами вибухового кабелю.

До складу благодійного вантажу від Данії  увійшли реанімаційний набір для проведення серцево-легеневої реанімації, складні ноші для транспортування постраждалих, мультитули, стандартні набори гачків та лісок, фотоапарат, налобні ліхтарі, GPS-навігатори, рюкзаки, котушки, ізоляційні та сигнальні стрічки, кабелі та тягові троси різного діаметра, мішки для піску та застережні знаки з надписом “Увага! Міни!”.

“Наразі одним з найважливіших завдань підрозділів ДСНС є проведення робіт з гуманітарного розмінування на деокупованих територіях. Піротехніки з усіх регіонів України нині виконують бойові завдання в північних, південних та східних областях. З урахуванням їх потреб, ДСНС України розподілено майно між гарнізонами, щоб виконання завдань з розмінування стало ще ефективнішим та безпечнішим для особового складу”, – йдеться у повідомленні.

1X4A5627

1-X4-A5630-1

1X4A5633

1X4A5638

1X4A5643

1X4A5645

1X4A5663

1X4A5681

1X4A5723

1X4A5764

1X4A5765

Нагадаємо, Кропивницькі сапери отримали допомогу від благодійного фонду (ФОТО)

Читайте також: Сапери з Кіровоградщини поїхали на ротацію в прифронтові регіони

Поширити:

Залишити коментар:

коментар