Військовому лікарю з Кропивницького вручили відзнаку міськради “За заслуги” І ступеня

Сьогодні, 9 жовтня, дитячого лікаря-інфекціоніста Віталія Піліпьонка нагородили почесною відзнакою «За заслуги» першого ступеня від Кропивницької міської ради.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу Кропивницької міської ради.

Віталій Піліпьонок народився у 1986 році. Коли хлопчику було півтора року, родина приїхала до Кропивницького.  Професію лікаря здобув у Кримському медуніверситеті. Протягом  15 років працює у сфері охорони здоров’я.

У  Віталія значний досвід і у військовій медицині. У 2014 році під час війни на сході України його  призвали до лав Збройних сил України. Він надавав медичну допомогу на передовій. Додому повернувся  перед початком пандемії коронавірусу.

Після повномасштабного вторгнення  у 2022 році Віталій знову став до лав ЗСУ як військовий лікар. Він працює ординатором лікувального відділення медичної роти, допомагаючи захисникам на Маріупольському та Бахмутському напрямках.

За свою відвагу та професіоналізм Віталій Піліпьонок вже був нагороджений відзнакою «За заслуги» II ступеня у 2020 році та орденом «За мужність» III ступеня у 2022 році.

12

13

14

15

16

Нагадаємо, президент вручив воїну з Кіровоградщини орден Богдана Хмельницького

Читайте також: воїна з Катеринівської громади нагородили “Золотим хрестом”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар