Діагностика, ремонт і обслуговування електромобілів і гібридів – як шукати?

© Pexels

Попри щоденне зростання популярності гібридних автомобілів та електрокарів в Україні, а також стрімке зростання їхньої кількості на вулицях, насправді складно знайти висококваліфікованих і відповідальних спеціалістів, які здатні якісно і швидко виконати технічне обслуговування та повноцінний ремонт електромобіля чи автівки-гібрида.

На що варто звернути увагу, обираючи сервісний центр чи приватну компанію з ремонту та обслуговування електромобілів?

Перш за все, знайти сайт компанії і перевірити інформацію про рівень освіти, досвіду, професіоналізму членів команди. Адже професійно навчений персонал з багаторічним досвідом роботи не з будь-якими автівками, а саме з електрочними та гібрилами, – це висока ймовірність того, що авто потрапить в надійні руки і буде ретельно пропрацбоване.

Також варто перевірити, чи тамтешні фахівці працюють з усіма марками і моделями електромобілів: чим більший список техніки, що обслуговується, тим більша і досвідченіша команда різнопланових фахівців, тим більше уваги компанія приділяє освіті своїх працівників і підтримці своєї репутації.

Наприклад, у порівнянні з іншими компаніями, що пропонують послуги з ремонту електро- та гібридних автівок, команда Master Service Electro https://master.shop/remont-elektromobili-ta-gibridi використовує власні розробки інноваційних технологій для ремонту. Новітні підходи в питаннях ремонту і подвійна перевірка на високоточному ліцензованому обладнанні дозволяють не просто якісно ремонтувати складні агрегати, а навіть збільшити час їхньої експлуатації.

Завдяки великому асортименту агрегатів і комплектуючих, наявності власного складу нових, відновлених та вживаних запчастин з Європи та Азії, фахівці Master Service Electro пропонують розумні, економічно вигідні рішення всім клієнтам, допомагають підібрати оптимальний варіант, що дозволить заощадити кошти без шкоди для якості.

Вони мають значний досвід з вирішення типових проблем, з якими стикаються автовласники, як от проблеми з трансмісією та зчепленням, двигуном і системою охолодження; електроустановкою і гальмівною системою, програмним забезпеченням та круїз контролем.

Корпоративним клієнтам (автодилерам, автопаркам, станціям технічного обслуговування, кур’єрськими сервісами, виробниками накопичувачів енергії) Master Service Electro пропонує вигідні умови співпраці.

Серед пропозицій і переваг:

  • Сервісне обслуговування електромобілів та гібридів.
  • Оперативне усунення проблем з електровузлами, батареями та програмним забезпеченням.
  • Технічна підтримка, консультації, розв’язання складних проблем з високовольтним обладнанням.
  • Продаж основних та додаткових батарей, елементів та інших запчастин і комплектуючих.

«Завдяки нашій широкій спеціалізації в обслуговуванні різних типів авто, включаючи електромобілі та гібриди, ми знаємо, як забезпечити найкраще рішення саме для вашої машини. Наша команда фахівців готова швидко та якісно вирішити будь-які проблеми, щоб ваш автомобіль працював бездоганно» – запевняють спеціалісти Master Service Electro, які постійно працюють над підвищенням якості автомобільного сервісу, розширенням переліку сервісних послуг, формуванням гнучких умов та демократичних цін для індивідуальних та корпоративних клієнтів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар