Стартував всеукраїнський конкурс грантів для жінок «Створюй своє»

© pixabay.com

Благодійний фонд «Жіночі можливості в Україні» зміцнює український крафт і оголошує всеукраїнський конкурс грантів для жінок – виробниць крафтової продукції – «Створюй своє». Розмір мінігрантів складатиме 50, 100 та 150 тисяч гривень залежно від масштабів виробництва, бізнес-ідеї та запиту заявниці.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією БФ.

Фонд надасть грантову підтримку тим, хто мріє розширити свої горизонти: запустити нові лінійки виробів, вийти на нові ринки та стати ще більш впізнаваними.

«Наша Україна – талановита. Тут смачно, гарно, органічно та й кожен авторський виріб має свою неповторну душу, яку в нього вкладають майстри та майстрині. Ми готові підтримати жінок-крафтярок, які ведуть підприємницьку діяльність у таких галузях як народні ремесла, легка та харчова промисловість, мода, дизайн, виготовлення меблів, ювелірний бізнес, тощо. Конкурс грантів для крафту – це підтримка жінок у ці надскладні часи, а також ствердження якості української сировини та екологічного виробництва», – розповіла Влада Недак, директорка благодійного фонду «Жіночі можливості в Україні».

Заявки приймають до 18 жовтня 2024 року

Участь можуть взяти жінки-підприємиці, які:

  • мешкають на території України, окрім тимчасово окупованих територій;
  • офіційно зареєстровані як фізична особа-підприємець і мають діючий бізнес у галузях крафтового виробництва;
  • не перебувають і не ведуть господарську діяльність на тимчасово окупованих територіях;
  • не мають бізнесових зв’язків та контрактів із росією;
  • не мають, як ФОП, заборгованості.

Умови проведення конкурсу, критерії розподілу заявок та використання грантових коштів детально прописані тут:

Реєстрація для участі в конкурсі тут:

Довідка:

Фонд «Жіночі можливості в Україні» фінансується благодійними пожертвами міжнародної організації Project Kesher USA, американських жінок та родин, сімейними фондами єврейського походження. Фонд працює за трьома стратегічними напрямками: забезпечує гранти для жінок-підприємиць в різних регіонах країни, навчання для жінок, реалізацію гуманітарних проєктів.

У 2022-2024 рр. фонд забезпечив понад 100 грошових грантів для підтримки жіночого бізнесу на загальну суму 7,3 млн грн.

Конкурс грантів для виробниць крафтової продукції проводиться за сприяння The Jewish Federations of North America (Федерації єврейських громад Північної Америки).

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар