Кропивницька «Зорянка» має 50 вакансій для майстринь

© pixabay.com

ПрАТ «Швейна фабрика «Зорянка» потребує фахівчинь, на яких тримається вісь виробничого процесу – швачок. Наразі підприємство пропонує 50 вакансій.

Про це Першій електронній газеті повідомили в прес-службі обласного центру зайнятості.

«Зорянка» – провідний український виробник одягу зі 100-річною історією, що має багату спадщину та високі стандарти якості. Підприємство відоме позитивною репутацією завдяки своєму вагомому внеску в галузь моди та швейної промисловості в цілому, відзначається високим ступенем спеціалізації та високоякісною продукцією.

“Швачка — це володарка розкрійних ножиць та швейної машини, майстриня, що здатна зі звичайної тканини й кількох ґудзиків створити стильне вбрання. Це професія дозволяє реалізувати свої творчі здібності і потенціал.

Кваліфіковані фахівці зможуть втілювати свої дизайнерські ідеї та створювати унікальні вироби, відчуваючи реалізацію в улюбленій справі. Новачки ж – матимуть змогу набути необхідного досвіду і відточити свою майстерність. Тож «Зорянка» чекає на всіх, хто прагне реалізувати свій талант у сфері моди та текстилю. Підтримайте українське виробництво – долучайтесь до команди професіоналів!” – розповідають на підприємстві.

За більш детальною інформацією звертайтесь до фахівців Кропивницької філії обласного центру зайнятості:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар