5 переваг шаф від європейського бренду Cama Meble

© Getty Images

Меблі європейського виробництва найчастіше мають високий попит серед українських покупців через оптимальне співвідношення ціни та якості. Продукція бренду Cama Meble (Польща) — не виняток. Вона також відрізняється надійністю, довговічністю та стильним виглядом, але при цьому доступна по ціні більшості споживачів. Розглянемо докладніше, які переваги мають шафи бренду Кама.

Великий асортимент моделей

Європейський виробник Cama Meble пропонує досить великий вибір шаф під різні потреби. У нього можна знайти:

  • шафи з двома дверцятами на ніжках;
  • високі шафи без ніжок;
  • широкі шафи з додатковими нижніми шухлядами;
  • високі та вузькі шафи (пенали);
  • широкі просторі шафи на 3 дверей;
  • маленькі шафи на ніжках тощо.

Широкий асортимент шаф дозволяє знайти модель, яка відповідатиме площі кімнати, кількості речей, дизайну інтер’єра та іншим вимогам.

Якісні матеріали виготовлення

Для виготовлення шаф європейський бренд використовує якісні та перевірені часом матеріали. Більшість моделей шаф мають фасади з якісної плити МДФ товщиною 16 мм, корпус — із ламінованої ДСП товщиною 16 мм. МДФ може також додатково покриватися рельєфною ПВХ-плівкою, що додає дизайну меблів оригінальності та сучасності. Знайти з таким ефектом українські меблі досить складно, водночас польські бренди активно використовують цю особливість.

В асортименті можна вибрати модель шафи в одному кольорі, наприклад білому, чорному чи зеленому, або віддати перевагу комбінованим моделям: білий і чорний, білий і дуб сонома тощо.

Стильний дизайн

Виробник Cama Meble приділяє велику увагу сучасному дизайну меблів. Шафи цього бренду відрізняються стильним виглядом, оскільки виробник стежить за модними тенденціями у сфері виробництва меблів.

Шафи Кама ідеально вписуються в сучасний інтер’єр: вони мінімалістичні, прості та водночас вишукані на вигляд, без зайвого декору, але з цікавими елементами, як-от високі тонкі ніжки чи рельєфний фасад.

Продумана функціональність

Усі шафи європейського бренду Cama Meble відрізняються зручністю користування та підвищеною функціональністю. Внутрішній простір шафи добре продуманий: зазвичай це кілька полиць, відділення для одягу на вішаках, верхня поличка. Усе це дозволяє зручно розсортувати речі та зберігати їх так, щоб швидко знайти необхідний одяг чи аксесуар. Додаткові шухляди підвищують функціональність меблів і сподобаються тим, хто полюбляє зберігати дрібні речі окремо.

Деякі моделі шаф можуть додатково комплектуватися антресоллю. Надбудова збільшує місткість шафи та дозволяє вмістити велику кількість речей без того, що меблі займатимуть багато простору в кімнаті.

Вартість шафи

Ціни на шафи популярного європейського бренду залишаються на невисокому рівні, попри всі вищезгадані переваги. В інтернет-магазині «Артос» також часто бувають акції, з якими вдається придбати якісні меблі за приємною вартістю. Якщо ви шукаєте надійну та стильну шафу у спальню, вітальню чи передпокій, неодмінно зверніть увагу на продукцію польського виробника Cama Meble.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар