До Дня Незалежності Злинська громада передала ЗСУ майже мільйон гривень

Ілюстративне фото: ПІК

Напередодні державного свята Дня Незалежності Злинська громада, що на Кіровоградщині, передала для ЗСУ майже мільйон гривень.

Про це повідомляє Перша електронна газета .

На двох сесіях сільської ради поспіль (одна з них була планова, а іншу довелося скликати у терміновому порядку) депутати, зваживши на звернення з військових частин, підтримали виділення коштів з сільського бюджету на потреби захисників.

Як розповів сільський голова Олександр Недолужко, на плановому пленарному засіданні виділили 300 тисяч гривень для Третьої штурмової бригади, 200 тисяч – для бригади “Лють” і 100 тисяч гривень – для підрозділу СБУ “Альфа”, які б`ють ворога в найгарячіших точках фронту. А за день потому, після звернення десантників, виникла потреба у скликанні позачергового засідання, яке й провели 23 серпня. На ньому підтримали виділення 200 тисяч гривень для потреб 79-го десантно-штурмового батальйону.

До слова, бюджет Злинської громади складає набагато менше в порівнянні з річними кошторисами інших трьох громад Маловисківщини. За період повномасштабного вторгнення  громада закупила і передала військовим 24 автомобілі.

Нагадаємо, майже 65 тисяч для ЗСУ зібрали під час Фестивалю хліба в Олександрії (ФОТО)

Читайте також: на Петрівщині зібрали майже 100 тисяч гривень для ЗСУ (ФОТО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар