У Кропивницькому для ремонту тепломережі демонтують “червонозорівців”

Для ліквідації аварійної ситуації на тепломережі у Кропивницькому необхідно демонтувати елементи скверу робітників – червонозорівців.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу Кропивницької міської ради.

“Минулого тижня ми завершили ремонт теплотраси по вулиці Чикаленка. Утім, біля пам’ятника робітникам заводу “Червона зірка», які загинули у Другій світовій війні, знову стався порив труби діаметром 600 мм, – відзначив директор КП «Теплоенергетик» Олександр Чельник. – Це важливий трубопровід для організації теплопостачання верхньої частини Студентського бульвару і прилеглого мікрорайону. Для ліквідації аварії необхідно виконати земляні роботи з демонтажем елементів облаштування скверу”

Заступник міського голови Олександр Мосін під час апаратної наради доручив керівництву головного управління ЖКГ і КП «Теплоенергетик» провести оперативну робочу нараду на місці за участі заступника міського голови Олександра Вергуна і адміністрації заводу «Ельворті».

Котельня по вулиці Любомира Гузара вже готова до експлуатації, завершується завантаження документації в державну електронну базу, триває робота над підготовкою документів з технічних умов на будівництво когенераційної установки.

Нагадаємо, Кропивницький отримає когенераційні установки, які забезпечать енергонезалежність міста

Читайте також: у селищі Новому необхідно замінити 450 метрів каналізаційної труби

Поширити:

Залишити коментар:

коментар