Десятьох випускників місцевих вишів взяли на роботу до Кропивницької митниці

Кропивницька митниця оновила кадровий склад – десятьох випускників місцевих вишів призначили на різні посади в структурних підрозділах Кропивницької митниці, що складає 10% особового складу.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу митниці.

Цього року Кропивницька митниця провела інформаційні заходи серед студентів опитування щодо їх бажання працювати в митних органах, зустрічі з керівництвом митниці і спецпідготовку щодо компонентів здійснення митної справи.

У результаті відібрали десятьох студентів, яких працевлаштували в місцеву митницю. Кожен студент має свого наставника, який надає підтримку та допомогу у професійному розвитку та адаптації на новому місці роботи. Це дозволяє швидше оволодіти необхідними знаннями та навичками, а також ефективніше виконувати свої обов’язки.

“Саме молодь – майбутнє митної служби на шляху до європейської інтеграції. Інтеграція України у митному просторі ЄС передбачає як гармонізацію нашого митного законодавства, так і наближення митних практик до європейських стандартів.

Приємно відзначити, що більшість новопризначених працівників Кропивницької митниці – це випускники ЦДУ ім. В. Винниченка, які готові успішно реалізовувати свої знання і вміння у митній справі” – розповідають кропивницькі митники.

Читайте також: 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар