У Кропивницькому запускають безоплатний курс самооборони для дорослих

Ілюстративне фото

У Кропивницькому на базі освітньо-культурного та волонтерського Гончаренко центру запустили безоплатний курс фізичної самооборони для дорослих. Проводитиме його президентка обласної федерації хортингу Ганна Мужинська.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу Кропивницького Гончаренко центру.

За словами організаторів, навички самооборони потрібні всім – аби правильно і вчасно реагувати у кризових ситуаціях та вміти захистити своє життя.

«Від нападу не застрахований ніхто, а агресор може перестріти нас навіть на знайомій вулиці. Тому вкрай важливо вміти постояти за себе, і найкращий варіант – покращити навички із самооборони. Як підготуватися до зустрічі з нападником та як діяти у конкретних ситуаціях – розкажемо на курсі тренінгів», – кажуть у пресслужбі.

Навичками самооборони з кропивничанами поділиться Ганна Мужинська – президентка обласної федерації хортингу.

«Пані Ганна Мужинська довгий час займається хортингом, а це — сучасне бойове мистецтво, створене в Україні, і його назва походить від назви острова Хортиця, де колись розташовувалася Запорозька Січ», — додають організатори.

Курс складатиметься з трьох занять — перше заняття відбудеться у середу, 31 липня, о 19:00 за адресою вул. Велика Перспективна, 4а (Гончаренко центр Кропивницький). Тривалість — півтори години. Зареєструватися можна за цим посиланням.

Учасникам радять брати зручний трикотажний одяг та шкарпетки.

Довідково: Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році.

Нагадаємо, кінотеатр під відкритим небом – кропивничан запрошують переглянути фільм “Довбуш”

Читайте також: у Кропивницькому у чоловіка, що вдався до крадіжки в супермаркеті, знайшли наркотики

Поширити:

Залишити коментар:

коментар