Чоловічі джинси оптом від виробника чудова можливість розвитку бізнесу

© pixabay.com

Джинси — повноцінна заміна класичних штанів. Вони легко комбінуються водолазками, джемперами, клітчатими та однотонними сорочками та футболками. Більшість чоловіків не обмежуються однією парою джинсів у гардеробі, а воліють мати кілька моделей, що добре сидять по фігурі, і постійно шукають новинки.

6614f8b04ab4a.webp

Власникам магазинів одягу доводиться регулярно купувати чоловічі джинси оптом із останніх колекцій. Без надійного постачальника складно подолати регулярне оновлення асортименту, але вихід є. Ознайомлення з каталогом магазину «DeLook» приємно вас здивує.

Добре розкупні моделі

6614f8c684c87.webp

Створені як робочий одяг чоловічі джинси оптом пройшли безліч модифікацій і перетворилися на велику лінійку моделей на будь-який смак і гаманець. Легко знайти моделі для модників різного зросту та власників стрункої та великої фігури. Джинси чоловічі оптом відрізняються кроєм штанин та посадкою по фігурі. Базові різновиди джинсів:

  1. Скінні — щільно облягають фігуру, часто шиються із заниженою талією, але можна зустріти моделі звичайного крою. Сидять точно по нозі і поступово звужуються донизу. Добре виглядають на струнких підтягнутих чоловіках. Зазвичай їх носять із облягаючим верхом або створюють контраст, надягаючи демонстративно широкі футболки чи сорочки.
  2. Класичні — універсальні моделі прямого досить вільного крою із середньою посадкою підходять чоловікам будь-якого зросту та комплекції. Вони не обмежують рухів, випускаються в традиційній синій гамі, шиються з тканини з характерною джинсовою фактурою.
  3. Клеш — щільно сидять на стегнах, але штани поступово розширюються до низу. Величина розширення варіюється у різних моделей, починаючи від малопомітного ефекту до величезного клешу, що нагадує моду хіпі. Одним із різновидів цього типу крою є джинси буткати, які часто носять із масивним взуттям.
  4. Вільного крою — ідеальний варіант для тих, хто цінує комфорт, абсолютно не обмежують рухів навіть за активного способу життя.

Молодь не бажає обмежуватися основними варіантами і часто вибирає незвичайні моделі джинсів. Серед тинейджерів популярні:

  • джинси типу оверсайз мішкуватого крою з широкими штанинами по всій довжині ноги;
  • карго з величезними накладними кишенями з боків або трохи вище коліна;
  • моделі з джинсової тканини яскравих кольорів, прикрашені принтами, градієнтними переходами або малюнками;
  • джинси з потертостями, вибіленими плямами або розрізами;
  • укорочені моделі завдовжки трохи вище щиколотки;
  • джинси з відворотами штанин або манжетом внизу.

6614f8dc29cca.webp

Модельний ряд не обмежується літніми варіантами, легко купити чоловічі джинси оптом на утепленій основі з флісу та інших матеріалів. Сучасному чоловікові є з чого вибрати обновки для кожного сезону року.

Купуючи чоловічі джинси оптом дешево на сайті https://delook.com.ua/, ви заощаджуєте масу часу та фінансів. Оновлення асортименту проходить у комфортній для вас обстановці без метушні та поспіху. Вас приємно здивують ціни, а якість одягу з джинсової тканини задовольнить запити найвибагливішого покупця.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар