Сітілайти за півтора мільйона монтують у громаді на Кіровоградщині

У Малій Висці вздовж пішохідної ділянки на одній із вулиць, що позначена як єдиний у місті проспект, облаштують другу Алею пам’яті з сілілайтами за півтора мільйона гривень.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Місто уже має Меморіал пам’яті по вулиці Спортивній, де розміщені стенди з портретами і текстовою інформацією про земляків, полеглих у війні з росією. Однак місцева влада вирішила обладнати ще й Алею пам’яті неподалік міського ринку.

image

1

Обабіч пішохідної зони тут планують розмістити 35 сітілайтів зі світлинами полеглих воїнів, вартістю 1 496 500 гривень. Необхідну суму виділили з місцевого бюджету.

За інформацією, доступною у ситсемі Prozorro, у квітні цього року комунальне підприємство “Мала Виска – МКП” вже провело тендер на закупівлю дев’яти двосторонніх сітілайтів за майже 400 тисяч гривень із бюджету громади. Пропозиція надійшла тільки від одного підприємства, а саме – ТОВ “Дивізіон Груп”, яке запропонувало ціну 391 500 гривень. Тобто, один такий сітілайт обійшовся громаді у понад 43 тисячі гривень. Оскільки інших пропозицій не було, ТОВ “Дивізіон Груп” стало переможцем.

У грудні 2023 року  Маловисківська міськрада придбала у цього ж підприємства 26 сітілайтів за 1 мільйон 105 тисяч гривень.

Облаштуванням Алеї і підготовкою до встановлення сітілайтів нині займаються працівники місцевого комунального підприємства. Очікують, що після відкриття алеї 35 дороговартісних стендів зі скла з підсвіткою “довго прослужать” громаді.

1

Читайте також: “Критичний водогін”. Мешканці Малої Виски вже тиждень скаржаться на відсутність води

Поширити:

Залишити коментар:

коментар