У яких закладах освіти Кропивницького ремонтують укриття

Цього року поточні та капітальні ремонти проводять в 41 закладі освіти обласного центру.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу Кропивницької міської ради.

Станом на 25 червня у чотирьох дошкільних навчальних закладах ремонти завершені повністю. У чотирнадцяти закладах виконання ремонтних робіт оцінили від 50 до 80%, у шістнадцяти – до 50%. На виконання ремонтів у шести школах і садочках тривають тендерні процедури, або готується тендерна документація. В одному закладі триває перевірка виконання капітального ремонту Антимонопольним комітетом України.

До 1 вересня ремонти планують завершити у 29 укриттях. Термін виконання робіт ще у восьми закладах освіти запланували на 31 жовтня.

“Це надзвичайно важливо, щоб навчальний процес для учасників освітнього процесу був безпечним, – відзначив під час обговорення Олег Колюка. – Для облаштування укриттів намагаємося залучати усі можливі фінансові механізми – кошти державної субвенції, бюджету громади та грантову підтримку міжнародних партнерів. Якщо у 2022 -2023 році гостро стояло питання функціонування найпростіших укриттів, то у 2024 йдеться про максимально можливе збільшення кількості місць у них”.

Окрім цього управління освіти міської ради підготує алгоритм роботи закладів освіти Кропивницького, в найпростіших укриттях яких до початку нового навчального року ремонтні роботи не будуть завершені.

Нагадаємо, понад 300 тисяч привласнив підрядник на ремонті укриття Кіровоградського ЦДЮТ

Читайте також: укриття в Благовіщенському привели в належний стан за рішенням суду

Поширити:

Залишити коментар:

коментар