На Кіровоградщині понад 1200 безробітних залучили до тимчасових громадських робіт

Фото: KHARKIV Today

Загалом з початку року на Кіровоградщині до тимчасових  громадських  робіт залучили 1261 безробітного.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу Кіровоградського обласного центру зайнятості.

“Розвантаження, фасування та роздача гуманітарної допомоги, інформування переселенців щодо права на отримання довідок про взяття на облік, допомоги на проживання, інших видів допомог, отримання гуманітарної допомоги – саме такі види громадських та інших робіт тимчасового характеру виконували цьогоріч близько 60 ВПО”,- йдеться у повідомлені.

Завдяки організації таких громадських робіт керівники підприємств мають можливість виконати надтермінові роботи, не відволікаючи при цьому основний персонал від виконання своїх обов’язків, оцінити професійні здібності та особисті якості безробітних  і враховувати це при підборі кандидатів на постійну роботу.

“Безробітним ці роботи дозволяють зберегти мотивацію до праці, ознайомитись з роботою підприємства, активізувати прагнення до зміни соціального статусу та подальшого працевлаштування. Крім того, безробітні, які виконують громадські та інші роботи тимчасового характеру, мають можливість відновити свої професійні навички або набути додаткових навичок на роботі”,- розповіли в пресслужбі.

Нагадаємо, на Кіровоградщині з’явився телеграм-канал з пошуку роботи

Читайте також: єРобота: Лавандова ферма створює Прованс на Кіровоградщині

Поширити:

Залишити коментар:

коментар