Кропивничан закликають прибрати рекламні оголошення з парканів та фасадів будинків

Працівники інспекції з благоустрою Кропивницької міської ради закликають містян прибрати оголошення й рекламу з парканів та фасадів будинків.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу Кропивницької міської ради.

В інспекції з благоустрою кажуть, що згідно з Правилами благоустрою території Кропивницького заборонено розклеювання рекламних засобів.

“Окрім того, що це явище є звичайним безкультурʼям деяких містян, це ще й порушення, за яке передбачено відповідні штрафи”, – зауважує начальник інспекції з благоустрою Кропивницької міської ради Олександр Брюховецький.

За  статтею 152 КУпАП для громадян штраф становить від 340 грн до 1360 грн; для посадових осіб, субʼєктів підприємницької діяльності – від 850 до 1700 грн.

“Звертаємося до жителів міста та керівників усіх форм власності, паркани яких рясніють рекламою, хто самовільно встановив рекламні тендери на тротуарних і газонних частинах та банери на фасадах будівель – прибрати несанкціоновані оголошення, щоб уникнути адміністративної відповідальності. Подбайте не лише про свій бізнес, а й про чистоту та охайність нашого міста”,- йдеться у повідомленні пресслужби.

14

15

16

17

18

Нагадаємо, Кропивничан штрафуватимуть за бур’яни без попередження

Читайте також: перевернуті вазони й урни, вирваний кран – ніч у Кропивницькому

Поширити:

Залишити коментар:

коментар