Головнокомандувач вручив грошову премію зв’язківцю з Кіровоградщини

Головнокомандувач ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський вручив лейтенантові Андрію Терещенку з Кіровоградщини грошовий сертифікат за сумлінну службу.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу Кіровоградський обласний ТЦК та СП.

Андрій Терещенко родом з Кіровоградської області. Починав свою військову кар’єру солдатом-строковиком. Проходив вишкіл у навчальному центрі в Полтаві за спеціальністю «зв’язківець». Уклав контракт зі Збройними силами України ще у 2016 році. Спершу служив у 34-му ОМПБ 57-ї мотопіхотної бригади – командиром відділення, командиром взводу зв’язку. У січні 2023 року, з початком формування 22-ї механізованої бригади, був призначений на посаду начальника польового вузла зв’язку в цій військовій частині.

“У 22-й окремій механізованій бригаді Андрій Терещенко проявив себе як справжній професіонал та умілий організатор бригадного зв’язку. Він постійно підтримує підрозділи польового вузла зв’язку готовими до виконання завдань.

За будь-яких умов підтримує стійкий зв’язок та управління між підрозділами бригади у смузі оборони. Нагородження відбулося з нагоди Дня піхоти, коли головком приїздив до 22-ї окремої механізованої бригади”,- йдеться у повідомленні пресслужби.

1

2

Нагадаємо, солдат із Кропивницького отримав «Золотий хрест» від Головнокомандувача

Читайте також: захисник з Кіровоградщини отримав медаль від Головнокомандувача

Поширити:

Залишити коментар:

коментар