У Кропивницькому чоловік дозволив п`яному товаришу сісти за кермо своєї автівки

Photo by energepic.com from Pexels

У Кропивницькому власник автівки та водій у стані сп’яніння, якому він передав керування транспортом, отримали від патрульних адміністративні матеріали.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу патрульної поліції Кіровоградської області.

Близько 9-ї години ранку на вулиці Олексія Єгорова за порушення правил дорожнього руху поліцейські зупинили авто  Volkswagen Passat.

У водія виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Патрульні запропонували йому пройти огляд на місці. Результат приладу Драгер – 2,21 проміле. Це в 11 разів більше допустимої норми. Ба більше, чоловік не мав при собі посвідчення водія.

Патрульні склали на водія автомобіля Volkswagen адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортом в стані сп’яніння) та ч. 1 ст. 126 (Керування транспортом особою, яка не має при собі посвідчення водія) КУпАП.

“Як виявилося власник цієї автівки, який був її пасажиром, свідомо передав керування водієві напідпитку. Тож патрульні склали на нього протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортом у стані сп’яніння, а також передача керування транспортним засобом особі, яка перебуває в стані такого сп’яніння) КУпАП”,-йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, п`яний водій у Кропивницькому вʼїхав в електроопору (ФОТО)

Читайте також: у кропивницького водія виявили в організмі дозу алкоголю, яка в 12 разів перевищувала норму

Поширити:

Залишити коментар:

коментар