Простий спосіб зареєструвати криптобіржу

© Фото з відкритих джерел

Сьогодні у багатьох країнах погляд на криптовалюту як на фінансовий інструмент вже нікого не дивує, у зв’язку з чим ринок цієї валюти поступово набуває поширення у всьому світі. Спочатку криптовалюта не призначалася для інвестицій, оскільки створювалася як заміна сучасній традиційній валюті. Проте з часом багато підприємців помітили переваги її використання та створення криптобіржі. Але, щоб реєстрація принесла користь, потрібно все правильно оформити.

Переваги створення криптовалютної біржі

Контрольовані іноземні компанії: що важливо знати у 2021 році

Криптовалюта – це актив з дуже обмеженим застосуванням у реальному світі. Підприємці, які бажають пов’язати свій бізнес з нею та прагнуть зареєструвати власну біржу, повинні бути компетентними в організаційних питаннях цього процесу. Проте навіть досвідчені власники компаній не завжди знають, як зареєструвати криптобіржу правильно. На щастя, існують фірми, що надають послуги щодо реєстрації бірж під запити замовника.

Зокрема, компанія Lawrange надає різноманітні послуги, пов’язані з веденням бізнесу та його юридичним оформленням. Працівники Lawrange знайомі з діяльністю, пов’язаною з криптовалютою, тому вони все правильно оформлять. До переваг створення даної торгової платформи зараховують:

  • високий попит серед користувачів;
  • потенціал високої прибутковості;
  • легке масштабування;
  • більше можливостей для бізнесу;
  • вищу рентабельність інвестицій.

Така діяльність має великий попит, тому нестачі в клієнтах для вашого бізнесу не буде.

Необхідність у звітності з КІК в Україні

В більшості випадків діяльність криптобірж пов’язана з бізнесом за кордоном, тобто КІК (контрольованою іноземною компанією). Існування КІК повинно контролюватися за допомогою звітності, а це означає ведення великої кількості документації. Офіційні папери тісно пов’язані з юридичними законами, в тонкощах яких важко розібратися самостійно. Кращим варіантом буде звернутися до компанії Lawrange https://lawrange.net/uk/services/zvitnist-z-kvk-v-ukraini/, де проводять консультування з КІК.

Спеціалісти допоможуть вам у веденні податкового контролю за іноземними компаніями. Несвоєчасне подання звіту загрожує штрафами для підприємця, тому потрібно здати документ вчасно. Також потрібно інформувати про набуття або припинення участі у контрольованих іноземних компаніях. Виконуючи всю звітність, ви будете убезпечені законом від різних непередбачуваних ситуацій.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар