Житель Кіровоградщини хотів переплести Тису, аби потрапити до Румунії

Прикордонники біля Тиси затримали жителя Кіровоградщини, який незаконно намагався перетнути кордон та потрапити до Румунії.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу Державної прикордонної служби.

Прикордонники відділу «Тячів» біля Тиси затримали трьох чоловіків, які є жителями Кіровоградщини, Київщини та Харківщини. Ще один порушник кордону – киянин – на підході до річки травмувався під час спроби перелізти паркан.  Військовослужбовці Держприкордонслужби надали йому допомогу, доставили в лікарню, де травмованому діагностували закритий перелом п’яткової кістки зі зміщенням.

Окрім того, прикордонники відділу «Тячів» Мукачівського загону також поблизу Тиси виявили сімох чоловіків, які намагались втікти. П’ятеро з них стрибнули у воду. Зрозумівши наскільки глибока та стрімка річка, троє одразу повернулися і спробували сховатися у чагарниках. Двох інших врятували прикордонники. Ще двох знайшли за допомогою безпілотника.

Стосовно усіх затриманих порушників прикордонники склали протоколи про адмінправопорушення, передбачене ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Правову оцінку їхнім діям надаватиме суд.

Нагадаємо, під виглядом волонтерів: на Кіровоградщині незаконно переправляли призовників за кордон

Читайте також: призовників з Кіровоградщини затримали прикордонники Одещини (ФОТО, ВІДЕО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар