ГО та волонтерів Кіровоградщини запрошують на безкоштовне навчання з краунфандингу

© pixabay.com

Представників громадських організацій та волонтерів запрошують на безкоштовне навчання в акселераторі з краунфандингу “Місто змін”. Учасники отримають практичні навички та професійну підтримку для реалізації власних соціальних проєктів.

Про це Першій електронній газеті розповіла комунікаційна менеджерка проекту Анастасія Абрамець.

“Місто змін” — це можливість в теорії та на практиці розібратися, як працює краудфандинг. Разом з лекторами та менторами, учасники програми працюють над своїми проєктами, від опису до збору коштів, отримують інформаційну підтримку від платформи та разом реалізовують суспільно корисні ініціативи.

До участі запрошуються громадські організації, волонтерські ініціативи та об’єднання активістів.

Подати заявку можна за посиланням https://mycity.one/city-of-changes. Дедлайн реєстрації — 10 березня 2024. Стартує навчання 1 квітня і триватиме протягом 5 місяців.

Основні вимоги:

  • Команда учасників з 2-3 людей, включно з лідером проєкту.
  • Проєкт команди неприбутковий та неполітичний.
  • Команда має зареєстровану громадську організацію або знайома з дружньою, яка допоможе з документальним супроводом проєкту.
  • Перевага надаватиметься ініціативам в сфері гуманітарної та соціальної допомоги, розвитку волонтерства, культури та екології.

“Ми створювали та реалізовували “Місто змін” з думкою про те, що маємо бути максимально корисними в тому, що найкраще вміємо робити, — допомозі іншим. Програма стала маленьким місцем сили для учасників, бо навчання заради навчання — це точно не наша історія. У “Місто змін” кожен отримує знання, практичні навички з краудфандингу на прикладі власної кампанії та теплу професійну підтримку”, — Наталя Попова, керівниця акселератору “Місто змін”.

Програма складається з лекційної частини від спікерів зокрема з Rescue Now, Мінцифри, БУР, “Тепле Місто”, а також практичної. Кожна команда обов’язково запускає краудфандингову кампанію та разом з ментором перевіряє здобуті навички.

Довідково

“Місто змін” — це навчальна онлайн-програма від команди краудфандингової платформи “Моє Місто”, які вже понад 8 років об’єднують свідоме українське суспільство навколо ідеї краудфандингу. За час існування платформи було реалізовано 187 проєктів та акумульовано більш ніж 23 млн грн.

“Моє Місто” не бере комісію з внесків доброчинців — загальна сума всіх отриманих переказів переводиться на підтримку проєкту в повному обсязі. Акселератор “Місто змін” реалізується за підтримки Європейського фонду за демократію (EED), групи IT-компаній Netpeak Group та Української Волонтерської Служби, а також за інформаційної підтримки Дія.Освіта.

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар