Кіровоградщина втратила на війні ще одного захисника (ФОТО)

Сьогодні, 1 лютого, Кропивницький попрощався з Героєм, який віддав своє життя за свободу і незалежність рідної землі – старшим солдатом Віталієм Харченком.
Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу Кропивницької міської ради.

Віталій Харченко народився 14 серпня 1995 року у Кропивницькому. Закінчив загальноосвітню школу № 32. Навчався в Кіровоградському кооперативному фаховому коледжі економіки і права імені Сая.
У 2017 році Віталій Харченко став на захист батьківщини, приєднався до лав Збройних Сил України. Службу проходив в групі спеціального призначення загону спеціальних операцій 3-го окремого полку спеціального призначення імені князя Святослава Хороброго на посадах оператора та марксмена. Мав позивний «Туча».

Був на найгарячіших напрямках фронту: у Сумській, Харківській, Запорізький областях, брав участь у визволенні міста Ізюм. Відзначений відомчими нагородами.

Старший оператор групи спеціального призначення, старший солдат Віталій Харченко загинув в бою з російськими окупантами 23 січня 2024 року поблизу населеного пункту Авдіївка Покровського району Донецької області під час виконання бойових завдань. Без рідної людини залишились батьки, дружина, сестра.

Молитву за упокій загиблого воїна Віталія прочитав архієпископ Кропивницький і Голованівський Православної церкви України Марк.

82

83

84

86

87

88

89

Нагадаємо, у Кропивницькому попрощалися з 53-річним загиблим воїном

Читайте також: у Долинській ТГ попрощалися з поліцейським, який загинув внаслідок обстрілу Херсона

Поширити:

Залишити коментар:

коментар