На реконструкції Світловодської лікарні “заробили” майже мільйон гривень

© pixabay.com

На Кіровоградщині підозрюють підрядника в реконструкції приймального відділення Світловодської ЦРЛ зі збитками для бюджету.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу Кіровоградської обласної прокуратури.

У 2020 році  Кіровоградська ОДА та директор товариства уклали договір на реконструкцію приймального відділення Світловодської центральної районної лікарні.

Підрядник привласнив гроші, які виділили на ремонтні роботи  цього об’єкту. До офіційних документів вніс неправдиві відомості, зазначивши вартість робіт, які не виконував. У результаті йому вдалося привласнити 873 тис гривень.

“Прокурори Олександрійської окружної прокуратури повідомили про підозру керівнику товариства за фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем та службового підроблення (ч.5 ст.191, ч.1 ст.366 КК України). Триває слідство, під час якого буде надана також правова оцінка діям посадових осіб замовника, які допустили зазначені порушення”,- йдеться у повідомленні прокуратури.

Підозрюваному загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

1

2

Нагадаємо,

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар