Більше двохсот сіток сплели для воїнів маловисківські ветерани

Більше двох сотень маскувальних сіток виготовили і передали на фронт волонтери з громадської організації “Ветерани Маловисківщини”.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Волонтерську групу, яка невтомно працює над виготовленням маскувальних сіток, очолює Євдокія Мамедова. А переважна більшість організаційних питань, зокрема, пошук спонсорів, благодійників, матеріалів, необхідних для роботи, то клопіт і турбота голови ветеранської організації Станіслава Пуцика.

Волонтери не лише плетуть маскувальні сітки, а й шиють прапори, ноші, підсумки. Прапорів передали на фронт так само – кількасот, і запитів від воїнів на них не меншає.

Щоб задовольнити більше потреб військових, ветерани-волонтери запросили до співпраці усіх, хто має рідних на фронті. Тож тепер помічників з виготовлення сіток побільшало – до роботи долучаються маловищани різного віку: від зовсім молодих людей до сивочолих.

Сітки плетуть щодня з 9.30 ранку, крім суботи та неділі, у волонтерському пункті на другому поверсі колишнього побуткомбінату. Волонтери будуть раді новим помічникам.

Нагадаємо, волонтери “Взводу 60+” виготовили сотні сіток і шкарпеток для воїнів.

Читайте також: Волонтери збирають старі комп’ютери, телефони і їхні запчастини для потреб ЗСУ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар