Загинув під час теракту в Оленівці: Кіровоградщина прощається з 21-річним “азовцем”

Сьогодні, 17 липня, Онуфріївська громада прощається з 21-річним воїном полку “Азов”, який загинув під час вчиненого росіянами теракту в Оленівці.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на фейсбук-сторінку Онуфріївської селищної ради.

Ярослав Отрок народився 15 лютого 2001 року, тривалий час проживав в селі Млинок, тут він навчався в місцевій школі.  З підліткового віку брав активну участь у діяльності багатьох українських молодіжних організацій – від Пласту до Нацкорпусу. У 18 років він вступив до лав полку «Азов».

Ярослав Отрок, будучи сапером полку «Азов», брав участь у обороні Маріуполя. У травні за наказом командування вийшов з «Азовсталі», потрапивши у полон.

В ніч на 29 липня 2022 року російські військові вдарили по колонії в окупованій Оленівці Донецької області, щоб приховати катування та вбивства полонених українських військових. Тоді загинули щонайменше 50 українських військовополонених з “Азовсталі”. 

17 липня 2023 року, об 11 годині в місті Кременчук, у Міському палаці культури відбудеться церемонія прощання, о 12.00 годині поховання на Алеї слави Свіштовського кладовища.

image

Нагадаємо, Знам`янська громада попрощалася із загиблим на Луганщині захисником

Читайте також: пошук тіл на замінованих полях: сапери з Кіровоградщини повертають додому загиблих Героїв

Поширити:

Залишити коментар:

коментар