Чотири ДТП сталися на Кіровоградщині за добу (ФОТО)

На Кіровоградщині рятувальники впродовж доби ліквідували наслідки чотирьох ДТП.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на ДСНС у Кіровоградській області.

26 червня о 6:08 до Служби порятунку надійшло повідомлення про, те що на автодорозі Кропивницький – Кривий Ріг у селищі Новгородка Кропивницького району сталася ДТП. Після прибуття на місце виклику з’ясувалося, що легковий автомобіль NISSAN X-Trail з’їхав у кювет та перевернувся на дах. Бійці ДСНС поставили позашляховика на колеса та відбуксирували з кювету.

1

О 8:48 рятувальники новгородківського підрозділу залучались на ліквідацію наслідків ДТП на трасі Кропивницький – Кривий Ріг. Цього разу у кюветі опинився вантажний автомобіль DAF, якого відбуксирували на безпечну ділянку дороги.

2

О 16:45 зіштовхнулися три автівки на трасі Стрий-Кропивницький-Знам’янка біля с. Грузьке Кропивницького району. Надзвичайники транспортували  травмованого чоловіка 1989 р.н. до карети швидкої допомоги.

О 17:28 кропивницькі рятувальники залучались на ліквідацію ДТП, яка виникла у с. Карлівка Соколівської громади Кропивницького району. Надзвичайники розблокували двері пошкодженого легкового автомобіля Ford Sierra.

3

4

5

Нагадаємо, на Кіровоградщині троє неповнолітніх дівчат загинули у ДТП з п`яним поліцейським

Читайте також: у Кропивницькому водійка проїхала на “червоний” та зіштовхнулася з легковиком

Поширити:

Залишити коментар:

коментар