Як обрати навушники на всі випадки життя

© Pexels

Навушники – один з невід’ємних аксесуарів і гаджетів сучасної людини. Ними користуються меломани, любителі фільмів, геймери, працівники кіноіндустрії, журналісти та фахівці різних сфер, які професійно працюють з якісним звуком чи люблять проводити робочий день під хорошу музику, а не всепоглинаючий галас міста.

Серед найвідоміших виробників навушників https://comfy.ua/ua/nayshniki/brand__razer/ помітне місце займає американська компанія Razer, що вже 25 років займається розробкою і створенням професійного ігрового обладнання. У її асортименті миші, клавіатури, навушники, аксесуари периферії, ігрові портативні комп’ютери та інші геймерські товари.

Обираючи навушники, зверніть увагу, що вони є кількох типів:

  • Вставні (вкладиші, з дужкою, внутрішньоканальні) – компактні і малопомітні, їх легко переносити в сумочці чи кишені, але якість звуку прийнятна лише у дорогих моделей.
  • Накладні (компактні і повнорозмірні) – класична модель, яка не спричиняє дискомфорт у вушній раковині, на відміну від вставних, і забезпечує більш якісне звучання.
  • Кісткові – модель, розроблена для спортсменів, любителів гірського туризму та іншого активного дозвілля. Вони передають звук через кістки черепа, а не через барабанні перетинки. Серед їхніх переваг – якісний звук і компактність. Серед недоліків – висока ціна, адже оригінальні гаджети з гарантованою якістю коштують не дешево.

Якщо ж говорити про співвідношення ціни, якості, надійності і доступності, то в лідерах впевнено тримається класика – накладні навушники.

© pexels.com

Типи накладних навушників:

  • Компактні – легкі за вагою і прості в користувані.

Підходять для тривалого користування під час прогулянки, подорожі, перегляду фільмів чи роботи з комп’ютерною технікою. Мають дротове і бездротове варіанти підключення. Пропускають зовнішні звуки, що може зберегти вам життя, якщо ви, приміром, є учасником дорожнього руху, з іншого боку – не всі люблять змішувати музику зі звуком вулиць.

  • Повнорозмірні – навушники, що повністю закривають вуха.

Попри те, що вони більші за розміром, ніж компактна версія, і мають масивну дужку, вони виглядають дуже стильно і пасують до буденного, спортивного, навіть класичного одягу завдяки різним версіям дизайну і широкій кольоровій гаммі. Такі моделі охоплюють всю вушну раковину, ізолюючи її від потрапляння сторонніх звуків і шуму, але не тиснуть, не створюють дискомфорт.

Наразі популярні моделі з бездротовим підключенням, радіусом дії бездротового зв’язку близько 10 метрів, часом автономної роботи до 40 годин, вбудованим чи під’єднуваним мікрофоном.

Хоча такі навушники розроблялися для стаціонарного використання, вони полюбилися і геймерам, і меломанам, і мандрівникам, адже їхні якість і надійність цілком відповідають запитам вибагливих покупців.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар