Чи можна дарувати смартгодинник дівчині? Яку модель вибрати?

Вибір подарунка дівчині — завжди складне завдання. Є ризик не догодити. А це проблеми у взаєминах і навіть загроза розриву стосунків. Потрібно враховувати безліч чинників під час вибору ідеального подарунка. Так, дівчата шаленіють від сучасних, функціональних і водночас стильних гаджетів. Як щодо смартгодинника? Чи хороший це подарунок і, чи можна їх дарувати взагалі?

Смартгодинник – можна дарувати?

Щодо звичайного механічного годинника існує кілька забобонів. Є люди, які стверджують, що є дві основні причини, чому дарувати механічний годинник не можна:

  1. Вони відраховують час, тим самим ви наближаєте час розлуки, хвороб та інших життєвих поневірянь;
  2. Гострі стрілки – гострі предмети ніколи не дарують, бо вони можуть призвести до виникнення ворожнечі та недовіри.

Зрозуміло, що це лише забобони. Так, годинник відраховує час, але це його основна функція. А гострі предмети, особливо старовинні мечі та холодна зброя – один із найпоширеніших подарунків, особливо коли зустрічаються лідери держав.

Щодо смартгодинників таких забобонів не існує. Відлік часу – лише одна з численних функцій цього дивовижного гаджета. Якщо ваша дівчина займається фітнесом, полюбляє сучасні технології, подорожує та веде активне життя, вона обов’язково оцінить такий щедрий подарунок. Звичайно ж, якщо замовити їй не дешеву підробку з китайських маркетплейсів, а купити оригінальний смартгодинник, наприклад Apple Watch або Samsung Galaxy Watch останніх поколінь.

2

Смартгодинник Самсунг у подарунок – чому це круто?

Під час вибору “розумного” хронометра дуже важливо перевірити сумісність з операційною системою смартфона, яким користується дівчина. Смартфони Самсунг дуже популярні серед представниць прекрасної половини людства завдяки якісним камерам, особливо фронтальним, за допомогою яких можна робити красиві та наповнені життям селфі.

В такому випадку рекомендуємо звернути увагу на смартгодинник  Галаксі Вотч 4, який відмінно працює в парі зі смартфонами Самсунг та іншими телефонами на базі Android. Ось кілька ключових переваг смартгодинник Samsung Galaxy Watch четвертої серії:

  • Оригінальний і водночас класичний дизайн із круглим і яскравим AMOLED-дисплеєм і можливістю вибору циферблатів під індивідуальні вподобання;
  • Величезний вибір силіконових ремінців різного кольору;
  • Безліч функцій для фітнесу та аналізу фізичної активності;
  • Підтримка різноманітних датчиків, які допомагають вимірювати різні життєві параметри і підтримувати здоров’я в нормі;
  • Достатньо оперативної та вбудованої пам’яті для завантаження потрібних додатків, музичних сервісів, офлайн-карт тощо.

Крім того, є функція управління камерою смартфона з дистанції. А це можливість робити красиві і якісні селфі на тлі моря або архітектурних пам’яток, групові фото, знімати короткі відео для соціальних мереж. Таким чином, смартгодинник Samsung Galaxy для багатьох стане бажаним подарунком, який дасть змогу зробити життя легшим і насиченим різними радісними моментами.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар