Під час складання мультипредметного тесту на Кіровоградщині зафіксували один випадок недоброчесності

© www.bookyourstudy.fr

На Кіровоградщині  під час складання мульпредметного тексту зафіксували лише один випадок недоброчесності.

Про це під час брифінгу повідомила  директорка департаменту освіти і науки Ельзи Лещенко інформує Перша електронна газета.

Двадцять другого червня на території України завершилася основна сесія складання мультипредметного тесту. Відтак, про складнощі та виклики екзаменаційного процесу під час воєнного стану розповіла Ельза Лещенко.

“На Кіровоградщині стався лише один випадок недоброчесності. Один хлопець намагався скористатися телефоном. Вже другий рік цей випускник намагається пройти НМТ і вже вдруге за допомогою гаджету. Екзамен довелося призупинити, а його попросили покинути приміщення”, – повідомила директорка департаменту освіти.

Окрім цього, згадала про повітряні тривоги під час складання мультипредметного тесту, збої в системі зберігання відповідей та їх опрацювання.

“Випускники сиділи в укриттях 30 хвилин, не могли зайти в систему, їхні відповіді не зберігалися. Однак все пройшло в позитивному настрої, як у психологічному так і фізичному сенсах”,- додала Ельза Лещенко.

Відтак, цього року  на  Кіровоградщині  на НМТ зареєструвалося на 23% більше учасників, ніж минулого року. Директорка департаменту освіти зазначила, що цьогоріч помітили хороший показник явки на екзамен. 97% зареєстрованих прийшли складати мультипредметний тест.

Додаткова сесія НМТ триватме з 11 по 24 липня. Зареєструвалося на неї 150 учасників з Кіровоградщини.

Нагадаємо, серед випускників шкіл Олександрії – 27 медалістів

Читайте також: яку кількість балів треба набрати на НМТ для вступу у виш

Поширити:

Залишити коментар:

коментар