У Кропивницькому підняли Олімпійський прапор (ФОТО)

У Кропивницькому на стадіоні факультету фізичного виховання Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка відбулося «Свято олімпійського прапора».

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Кропивницьку міську раду.

 Захід приурочили ІІІ Європейським іграм, що проходять у Польщі з 21 червня по 2 липня.

Україну на змаганнях представляє рекордна кількість спортсменів – 263 атлети, які змагатимуться у 27 із 30 можливих дисциплін. Це на 64 атлети більше, ніж на попередніх II Європейських іграх 2019 року.
Приємно, що серед учасників Європейських ігор є двоє представників нашого міста, це вихованці СДЮСШОР-2, легкоатлети Олег Дорощук (стрибки у висоту) та Ілля Попов (естафетний біг 4 х 100 метрів).

Олімпійський прапор підняли заслужений майстер спорту України з велоспорту на треку, срібний призер ХХVІІ літніх Олімпійських ігор 2000 року в Сіднеї, почесний громадянин міста, Олександр Симоненко та майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, учасник XXXI Літніх Олімпійських ігор 2016 року в м. Ріо-де-Жанейро Дмитро Яковенко.

А студентка факультету фізичного виховання, майстер спорту України з художньої гімнастики, чемпіонка 18-ої літньої Універсіади України 2023 року Анастасія Карлова підготувала для гостей свята спортивний подарунок – яскраву спортивну композицію.

1

6

7

8

79

Нагадаємо, масовий забір і показові виступи: у Кропивницькому пройде Олімпійський день

Читайте також:Кропивницькі спортсмени з інвалідністю змагались у всеукраїнському легкоатлетичному чемпіонаті

Поширити:

Залишити коментар:

коментар