У Кропивницькому попрощалися з лейтенантом-медиком (ФОТО)

РБК-Україна

Сімнадцятого червня у Кропивницькому провели в останню путь лейтенанта медичної служби Сергія Гриценка.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Кропивницьку міську раду.

Загинув 36-річний лікар медичного пункту батальйону морської піхоти 13 червня у районі Великої Новосілки Волноваського району Донецької області.

“З дитинства мріяв про медичну кар’єру, здійснив мрію у дорослому житті. Практикуючий дитячий лікар-травматолог, який покинув своїх маленьких пацієнтів і пішов до війська. Закінчив Запорізький державний медичний університет та інтернатуру Дніпропетровської медичної академії, довгий час працював на велику фармкомпанію Berlin-Chemie. Потім – лікарем у Кропивницькому, в травматологічному відділенні обласної клінічної дитячої лікарні, рятував маленьких українців. На питання: «Чому пішли воювати?», відповів: «А що я дітям скажу, коли вони запитають, де ти, тату, був, коли війна була?». Вдома на нього чекають сім’я, друзі, колеги”, – так у квітні написали на сторінці 37-ї окремої бригади морської піхоти про Сергія Гриценка.

3

Попрощалися з Сергієм Гриценком на Алеї почесних воїнських поховань Далекоcхідного кладовища. Панахиду відслужив капелан Кропивницької єпархії Православної церкви України отець Володимир.

“На фото щаслива сім’я. Там Сергій з дружиною і близнюками в синьо-жовтих комбінезончиках на соняшниковому полі і під голубим небом… Сергій Гриценко загинув на фронті. Ціна незалежності і свободи нашої нації. Контрнаступ, який дається з болем та сльозами. Героєм Сергія запам‘ятають його діти.У липні їм буде тільки два рочки. Співчуття родині. Герої не вмирають”,- розповіла однокласниця загиблого Вікторія Письменна.

image

4

6

43
Нагадаємо, під Бахмутом загинув працівник “Кіровоградобленерго”, який служив у ЗСУ

Читайте також: громади Кіровоградщини попрощалися з загиблими на війні Героями

Поширити:

Залишити коментар:

коментар