У Кропивницькому на підтримку безвісти зниклих воїнів ЗСУ проведуть автопробіг

Ілюстративне фото

В обласному центрі 25 червня о 10:00 проведуть  автопробіг на честь моряків, які вважаються безвісти зниклими з початку повномасштабного вторгнення росіян.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на дружину командира катера “Слов’янськ”, голову ГО “Об’єднані морем” Олесю Ауліну.

Відтак, від локації супермаркету “Епіцентр” до Гаю десантників відбудеться авто-мото пробіг у підтримку зниклих безвісти військових моряків ПК «Слов’янськ» та ДШК «Станіслав», військовополонених та інших воїнів ЗСУ.

Довідково: у березні 2022 року військовий катер “Слов’янськ” став першою морською бойовою втратою України з початку повномасштабної війни. Він затонув у Чорному морі неподалік Кінбурнської коси від влучання російської ракети. Частину екіпажу врятували. Ще 11 моряків вважаються зниклими безвісти, серед них і командир катеру Дамир Аулін, уродженець Кропивницького. У їхніх родин є підстави вважати, що моряки живі і перебувають в російському полоні.

Після пробігу відбудеться концертна програма у Дендропарку, під час якої на гостей чекатимуть: вокальні та танцювальні колективи, виступ театральної студії, майстер-класи, благодійний ярмарок, виставки – усе, що допоможе підняти  моральний дух та наповнитись вірою.

Захід відбудеться в рамках ГО «Об‘єднані морем». 

“Запрошуємо долучитись усіх небайдужих, усіх, кому «болить» і відгукується, хто хоче відчути підтримку та підтримати близьких. Повертаючись, наші захисники будуть пишатися нами. А об’єднавшись тут і зараз ми зможемо все. Адже їх мужність-наша сила”,- йдеться у дописі Олесі.

Охочим долучитися до заходу радять прибути до ТЦ «Епіцентр» завчасно о 9.30 для формування колони. 

Нагадаємо, «Відшукати любов у Чорному морі». Як рідні шукають зниклих безвісти та куди їм звертатися

Читайте також: 16 квітня з полону звільнили шістьох воїнів із Кіровоградщини

Поширити:

Залишити коментар:

коментар