Бобринецька громада увійшла до Мережі з обміну досвідом у сфері безпеки

Бобринецька громада з Кіровоградської області стала учасницею Мережі з обміну досвідом у сфері безпеки. Проект реалізовують експерти програми «U-LEAD з Європою».

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією U-LEAD.

Впродовж чотирьох місяців 24 громади з 13 областей України, зокрема одна з Кіровоградщини, разом з експертами U-LEAD напрацюють рішення з організації безпечного простору на своїх територіях. Цей досвід стане дорожньою картою впровадження безпекових заходів і для інших громад.

1
У U-LEAD зазначили, що мережа з обміну досвідом вплине на якість життя понад 454 560-ти мешканців, які проживають у 24-х громадах, відібраних для розробки безпекової програми. Таке регіональне охоплення дозволить поширити досвід громад-учасниць і в подальшому передавати його іншим громадам, покращуючи безпекову ситуацію в Україні.

Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає потребам громадян, та розширює можливості громад.

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар