Як правильно підбирати медичний одяг? «Білий Халат» називає основні критерії

© pixabay.com

Поглянувши на уніформу багатьох людей, без проблем можна визначити їхню професію. Якщо говорити про лікарів, то білий халат одразу кидається у вічі. Хоча зараз медики носять не тільки халати, а й комбінезони, костюми, окремо штани з футболкою, кофтою. Все це залежить від вашої зручності.

Кожен з елементів гардероба виглядає просто неймовірно. Підбираючи медичний одяг, ви можете створити бездоганний образ. При виборі всіх речей з величезного асортименту https://bhalat.com.ua/ru/ вам потрібно орієнтуватися не тільки на дизайн, а й  на інші критерії. Для цього «Білий Халат» підкаже основні моменти, щоб у вас не виникло ніяких проблем.

Що потрібно враховувати під час пошуку?

Уніформа для медиків має бути якісною, функціональною, практичною та тою, яка відповідає усім санітарно-гігієнічним вимогам. Відповідно до її вибору потрібно підійти з усією уважністю. Для цього не завадить заздалегідь скласти список з певними вимогами:

  • Якість. Почніть з самої тканини. Віддавайте перевагу полотну, яке матиме ідеальне співвідношення натуральних та штучних волокон. Воно забезпечує зносостійкість, гігроскопічність та повітропроникність.  Це дозволяє одягу зберегти його форму та колір. Окрім самої тканини варто звернути увагу на фурнітуру. Блискавка, ґудзики, резинка – усі ці елементи можуть бути використані під час пошиття. Вони мають бути надійно закріплені, щоб у лікарів не виникало складнощів під час користування.
  • Особливості фасону. В залежності від активності під час робочого дня, особливостей фігури ви можете підібрати різні варіанти. Одним підходять варіанти вільного крою, інші звертають увагу на приталені. Це все залежить від ваших побажань. А ще враховуйте зручність. Ніщо не повинно тиснути чи злітати.
  • Розмір. Від цього пункту напряму залежить зручність носіння. Вам потрібно заздалегідь зняти усі мірки, щоб чітко визначити свій розмір. Адже бувають такі моменти, що потім не вдасться здійснити обмін чи повернення речей, які не підійшли. В асортименті представлені розміри 40-54, окремо є +Size лінійки.
  • Зовнішній вигляд. Почніть з кольору. Всі звикли, що уніформа має бути білою. Зараз можна відійти від цих стереотипів. Пастельні або яскраві відтінки – вибір тільки за вами. Не забувайте про можливість вибрати одяг з малюнками. Особливо на це звертають увагу медпрацівники, що комунікують з дітьми. А ще окремо хочеться сказати про можливість нанесення вишивки. Це може бути логотип компанії, ваша посада. Завдяки такому оформленню ви точно будете виділятися на тлі інших.

Кожен з цих вищеперерахованих пунктів має свою важливість. Вам потрібно заздалегідь продумати усі тонкощі, а «Білий Халат» допоможе з вибором медичного одягу. Ваш образ буде практичним, зручним і стильним.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар