Молодих науковців запрошують на конкурс на здобуття обласної премії

Оголошено конкурс на здобуття обласної премії молодим науковцям Кіровоградської області.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на ОВА.

Премія молодим науковцям призначається особам віком до 35 років включно, які працюють в установах, закладах, організаціях, підприємствах Кіровоградської області, мають науковий ступінь або вчене звання, зробили особистий внесок у розробку актуальних наукових проблем, що мають практичне значення для соціально-економічного або культурного розвитку Кіровоградщини.

Також оголошено конкурс на здобуття стипендії обласної державної адміністрації і обласної ради для аспірантів та докторантів, які навчаються у вищих навчальних закладах Кіровоградської області. Стипендія призначається особам, віком до 35 років включно, які навчаються в аспірантурі, докторантурі закладів вищої освіти із відривом або без відриву від виробництва, досягли певних результатів у розробці актуальних наукових проблем, які мають практичне значення для соціально-економічного та/або культурного розвитку Кіровоградської області.

Комплект документів необхідно подати до департаменту освіти і науки обласної військової адміністрації до 31 березня 2023 року. Адреса: вул. Театральна (Дворцова), 32/29, 1 поверх, каб. 104. Телефон для довідок (0522) 24-15-42

Нагадаємо, у грудні 2022 року обласна рада через війну вирішила призупинили прийом конкурсних матеріалів на здобуття десяти обласних премії у 2023 році.

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар