Кіберспортсмени початківці – як з любителя перейти в ранг професіонала

Сьогодні вже ні в кого немає сумнівів, що за кіберспортом майбутнє. Молоді люди мають можливість вигравати великі суми, просто граючи у свої улюблені ігри. Навіть мільйони стають доступною сумою. До найбільш популярних ігор серед кіберспортсменів можна сміливо віднести наступні: Dota 2, League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive. Однак, це тільки початок списку, бо він досить об’ємний. Насправді стати кіберспортсменом у сучасному світі не так вже й важко. На просторах інтернету можна знайти багато корисної інформації, яка дозволить розробити власний покроковий план.

Основні поради майбутнім кіберспортсменам

Перше, що слід пам’ятати будь-якому початківцю — попереду чекає купа роботи. Заробляти мільйони можливо, але для цього доведеться докласти масу зусиль. Розваги закінчуються, коли спортсмен вирішує стати кращим за всіх, прямо як спочатку думає, що онлайн рулетка безкоштовно це кращий вибір, а потім переходить до гри на реальні ставки, бо це вигідніше. Віддати себе грі прийдеться повністю. Не можна буде здаватися, навіть коли усі зусилля здаватимуться марними.

Тренування у кіберспорті це не тільки повторення. Грати з розумом набагато важливіше, ніж просто часто грати. Наприклад, якщо брати всесвітньо відому Доту, то тут головними навичками є:

  • вміння помічати дрібниці;
  • аналізувати;
  • вміти вчасно зупинитися;
  • брати тайм-аут. 

Також у будь-якій грі треба виробити свій власний режим та грати в один і той же час. Також варто попередньо обмежити собі час для гри. Кращим способом покращити свої навички є перегляд своїх зіграних ігор. Також не буде зайвою допомога більш досвідченого гравця, який вказуватиме на моменти, над якими вам слід працювати. Системний підхід є головним показником росту.

image

Чи не надто пізно?

Не варто думати, що кіберспорт це лише для молоді. Це можливість і для більш зрілих людей. У кіберспорті немає вікових обмежень, грати та вигравати може будь-хто. Але звичайно ж чим раніше почати, тим буде краще. “Старими” кіберспортсменів починають вважати раніше, ніж звичайних. Але тут все залежить лише від громадського сприйняття відеоігор. Прискореного режиму старіння кіберспортсменів не існує. Продовжувати грати може будь-то, якщо він відчуває, що здатний на це. Навіть школярі сьогодні можуть спробувати себе у цій професії. Школа якраз час перевіряти ризикові професії.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар