Воїнам і їхнім рідним надають безкоштовну юридичну онлайн консультацію

© shutterstock

Український ветеранський фонд Мінветеранів надає безоплатні юридичні консультації ветеранам та їхнім родинам. Проєкт реалізується спільно з Незалежною антикорупційною комісією за підтримки офісу Спеціального радника Великої Британії з питань оборони.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Мінветеранів.

Консультації є безоплатними. Щоб отримати фахову допомогу, залиште своє звернення за посиланням. У формі необхідно вказати особисту інформацію, контактний номер телефону та стисло описати суть звернення.

Подавати запити на допомогу можна щодня та цілодобово. Консультації надаватимуться у робочі дні з 9 до 18 години. Якщо проблема потребуватиме додаткових уточнень — фахівці перетелефонують.

“Юристи обробляють запити одразу за їхнім надходженням, тому більшість питань можуть бути вирішені у той же день. Проте іноді спеціалістам потрібно більше часу, аби підготувати відповідь. Це може зайняти до декількох діб”, — пояснює Наталія Калмикова, виконавча директорка Українського ветеранського фонду.

На сайті Українського ветеранського фонду у розділі “Юридичні консультації” також зібрана корисна інформація для ветеранів, членів їх сімей, а також діючих військових. Ознайомитись з інформацією можна тут.

Нагадаємо,

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар