Як повернути пристрасть у сімейні стосунки

Не має значення через скільки років після одруження, але рано чи пізно кожна сімейна пара переживає кризу інтимних стосунків. Ви відчуваєте, що досі кохаєте свою другу половинку, але на зміну колишній пристрасті прийшла спокійна, розмірена любов? Що ж робити, коли хочеться повернути вогник у стосунки? Психологи і сексологи в один голос радять: допоможе відверта розмова з коханою людиною і секс шоп, який допоможе вам відновити колишню пристрасть.

У цивілізованих країнах, де люди більше дбають про своє фізичне і духовне здоров’я, послуги секс шопів давно набули популярності. Адже хороший секс – одна із запорук щасливого і, головне, здорового життя.

Як секс впливає на здоров’я

Вчені у всьому світі давно досліджують вплив сексу на організм людини і їхні висновки приємно вражають.

Приведемо кілька цікавих фактів:

  • покращується циркуляція крові і підвищується тиск
  • сприяє активності різних груп м’язів, що заміняє виснажливе тренування в спортзалі
  • підвищується вироблення колагену, що робить шкіру більш пружною, еластичною, візуально молодшою
  • виробляється ціла низка різноманітних гормонів, які викликають почуття блаженства і ейфорії, сприяють розслабленню м’язів, зниженню внутрішньої напруги
  • покращує імунітет, шляхом підвищення рівня імуноглобуліну і кількості лімфоцитів, які є ключовою частиною процесу боротьби з інфекціями.

Та запорукою всіх цих позитивних результатів є не лише процес, а й результат – повноцінний оргазм, якого, на жаль, досягають не всі пари. От тут і стане в пригоді весь спектр товарів, які пропонують секс шопи.

© pixabay.com

Урізноманітнюємо інтимне життя

Подружні пари часто зізнаються психологам, що з часом їм просто стало нудно в ліжку, або ж вони мають нереалізовані ідеї і бажання, які соромляться висловити коханій людині, побоюються нерозуміння. Тому найперше, що варто зробити, аби повернути баланс у стосунках – стати відвертими. А втілити фантазії в життя допоможе багатий спектр товарів секс шопу.

ТОП інтимних товарів:

  1. Найбільшою популярністю користуються вібратори https://perchinka.ua/vibrator-krolik. Їх виготовляють з латексу, силікону або навіть скла.
  2. Мазі для масажу, лубриканти для зволоження, парфуми з феромонами. Це товари для тих, хто не любить зайвих речей у своєму ліжку.
  3. Наручники з хутром. Не важливо, чи ви прикуєте кохану людину до ліжка, чи себе до холодильника – холодний метал і м’якеньке хутро дадуть саме той результат, на який ви розраховуєте.
  4. Тренажер для жінок. Часто саме жінки не отримують максимального результату від сексу, особливо, якщо йдеться про матір, тіло якої зазнало змін після пологів. Допомогти жіночому тілу можуть інтимні тренажери. Вони готують організм до пологів і допомагають після них відновитися. А ще запобігають застою крові і підсилюють чутливість. Таку продукцію давно рекомендують акушери і гінекологи.

Так що займайтеся сексом з користю, піклуйтеся про своє інтимне і фізичне здоров’я, перенесіть свої сімейні стосунки на новий рівень. Тим більше, що сьогодні відвідувати секс-шопи не обов’язково – пару кліків і всі покупки вам доставлять додому.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар