Бебі-бокси від благодійного фонду отримала громада на Кіровоградщині

© 2day.kh.ua

Новоархангельська громада у співпраці з благодійним фондом  ‘Трипільська Січ’ отримала бебі-бокси від ‘Фонду Маша’ у межах проекту «Від великих сердець – для маленьких».

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією громади.

Це благодійна ініціатива ‘Фонду Маша’ та компанії Visa, спрямована на підтримку дітей від 0 до 3 років.

Усі бокси поділені за віковими категоріями дітей:

  • від 0 до 1 року,
  • від 1 року до 2,
  • від 2 до 3 років.

У кожній коробці – все, що необхідно на місяць життя дитини. Набори передаються до волонтерських центрів у ті регіони України, де мешкає багато родин, які найбільше постраждали через бойові дії.

Довідково.

«Фонд Маша» – громадська організація, заснована у 2020 році Машею Єфросиніною, благодійницею, Почесним послом ООН в Україні та телеведучою. «Фонд Маша» створений для промоції громадської протидії будь-якому виду насильства та допомоги жінкам і дітям, які від нього постраждали, виховання в українському суспільстві нульової толерантності до домашнього насильства. Під час війни «Фонд Маша» надає гуманітарну та психологічну допомогу жінкам, дітям, літнім людям та людям з інвалідністю різного віку.

Новоархангельська селищна рада в особі голови Юрія Шамановського та благодійний фонд «Трипільська СІЧ» висловлюють слова вдячності громадській організації та всім її інвесторам, які в такі важкі часи допомагають і наближають нашу перемогу.

325561869-1563887114080031-8429160216915503978-n

Читайте також: “Ми як дві сторони однієї медалі” – лист вдячності від воїнів волонтерам

Поширити:

Залишити коментар:

коментар