Кропивницька Льотка спростовує інформацію про обвинувачення деканів у хабарництві

Ілюстративне фото

Днями Кіровоградська обласна прокуратура повідомила про те, що одразу двох деканів кропивницької Льотної академії звинувачують у хабарництві. В свою чергу адміністрація навчального закладу спростовує цю інформацію.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на лист від вишу, який отримала редакція.

“Просимо Вас надати спростування інформації, що розміщена у розділі новин  від 09.01.2023 року «Одразу двох деканів кропивницької “Льотки” судитимуть за хабарництво”, як такої, що не відповідає дійсності та принижує честь, гідність чи ділову репутацію деканів факультетів Льотної академії НАУ. Зокрема, звертаємо увагу, що жоден з деканів Льотної академії Національного авіаційного університету не має жодних обвинувачень у скоєнні правопорушень, що зазначаються у публікації”, – йдеться у листі навчального закладу.

Обвинувачення ( липень 2022 року), про яке йдеться у новині стосується старшого викладача та доцента, які в цей час виконували обов’язки заступників деканів факультетів.

“Також звертаємо Вашу увагу, що відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду”, – нагадали працівники вишу.

Нагадаємо, одразу двох деканів кропивницької Льотки судитимуть за хабарництво

Читайте також: декана Льотної академії засудили до 5 років ув’язнення з конфіскацією майна

Поширити:

Залишити коментар:

коментар