Три ліцеї Приютівської громади отримали системи резервного опалення

У рамках проєкту «Громади дружні до дітей та молоді» у Войнівському, Користівському та Косівському ліцеях Приютівської громади встановлено економне електроопалення.

Про це йдеться у повідомлені на сторінці селищної ради, повідомляє Перша електронна газета.

Дотепер, у Користівському та Косівському ліцеях мали тільки один вид опалення – газове, а Войнівський опалювався вугіллям і дровами. З початком повномасштабного вторгнення рф в Україну в громаді почали опрацьовувати варіанти безпечних та комфортних умов для їх навчання. Так, в якості альтернативи було обрано електричні радіатори із регуляторами потужності. Закупівлю і монтаж обладнання було проведено Дитячого фонду ООН UNICEF Ukraine та Всеукраїнської Асоціації органів місцевого самоврядування “Асоціація міст України”.

Це лише одна частина проєкту, реалізованого на сьогодні. Наступний крок – поточний ремонт укриття в опорному закладі та створення умов для комфортного перебування дітей у найпростіших сховищах навчальних закладів громади.

Загальна вартість проєкту 1,5 мільйонів гривень.

Іініціатива ЮНІСЕФ «Громада, дружня до дітей та молоді» об’єднує місцеву владу, громадянське суспільство та бізнес задля спільної мети – створення комфортного для дітей та молоді середовища, де кожен може реалізувати свій потенціал. Цього року Кропивницька, Новоукраїнська, Олександрійська, Приютівська та Світловодська громади увійшли до переліку 51 території, які завдяки співпраці ЮНІСЕФ та Асоціації міст України отримали цільове фінансування на реалізацію тематичних проєктів, у розмірі 50 тисяч доларів США.

Нагадаємо, перші п’ять автоматичних систем оповіщення встановили у Приютівській громаді.

Читайте також:

Приютівська громада придбала шкільний автобуc

На Кіровоградщині місцевий агрохолдинг встановив Starlink для односельців

Поширити:

Залишити коментар:

коментар